Om oss

Vi är förändringsledare med över 25 års erfarenhet inom IT

 

AnetteWork AB 

AnetteWork startades 2018 av Anette de Castro då hon såg behovet hos företag att snabbt kunna få in en chef eller projektledare. 

 

Företaget arbetar med spjutspetskompetens för effektivisering och produktivitet inom IT, med fokus på kunskap, samarbete och kommunikation- intern som extern.
 

Vem är Anette de Castro?

Anette har över 25 års erfarenhet från IT branschen.

Hon är en ledare som coachar andra till att utvecklas, hon tycker om utmaningar och räds inte för problemställningar. Att få skapa och förändra drivs hon av och trivs bäst i en sådan miljö, men det hindrar henne inte från att gå in i roller som förvaltar en miljö.

 

Som bakgrund är Anette IT tekniker med drift, nätverk, säkerhet och support som specialiteter, detta gör att hon har lätt att sätta sig in i olika delar av IT och förstår terminologin.  

Anette har arbetat många år i internationella koncerner, där hon skapat plattformar, team, processer drift, nätverk, säkerhet och supportfunktioner för att tillgodose den internationella verksamhetens krav.  

 

Med Anettes stora intresse kring kost och hälsa, är hon också diplomerad Wellness & Stresspedagog samt YinYoga lärare. I utbildningen till Wellness & Stresspedagog ingår stresshantering, coachning till hälsa och hur man skapar en miljö som är sund och hälsomedveten. 

Vem är jag?

ANETTE DE CASTRO

VD/KONSULT


Över 25 års erfarenhet från IT branschen